marți, 22 martie 2011

In rai...

Era odata un taram minunat unde minunatii elevi ai clasei a 6a E in frunte cu minunatul domn diriginte, traiau o viata minunata si erau mereu plecati de-acasa.
 Acolo traia un zgarie-nori pe nume Antoneel. El obisnuia sa mearga la dentist in fiecare sambata pentru ca cei din cartierul sau ii spargeau toate geamurile.
Aburel statea intr-un ceaun ca o mamaliga asteptand sa fie gatit in aburi fierbinti.
In timp ce gandurile limpezi ale iuliei se cerneau prin sprancene, o rama ii iesise in cale: Buna, Iulia! –Buna, rama! Rama se sperie de umbra norilor si fuge spre piciorul Calinei. Calina spune “Ce Sfanta Macaroana esti?” “Pai... sunt o macaroana taratoare si caut drumul pana la Amalia Z. unde se termina traseul meu spre pocainta.”
Alexandra Burbulea(merisooor) scoate un vierme albastru-maroniu-verzui-roziu-portocaliatic din palarie si ii face cunostinta cu rama. Cei doi prieteni aveau sa traiasca impreuna o viata pana la adanci batraneti.
Ei se intalnesc cu Ama C. pe care o roaga sa ii conduca pana la sotul ei ,,Taranul'' Mirun. In drumul lor, au avut de trecut prin banci pe care le-au jefuit. Cand ajunsera, taranul le oferi o recompoensa ce consta in cazare la pensiunea "Adapostul Castorilor". Au petrecut o noapte pe cinste la acea pensiune unde Malina practica wrestling pe Diana Danculea. Dancu striga de durere: Mi-ai distrus monitorul! Diana Dogaru a venit si i-a zis: Lasa, te putem caza la alt hotel: "Adapostul Cainilor Vagabonzi".
Se facuse dimineata si cei doi prieteni trebuiau sa plece. Vlad a auzit de spargerea bancilor de catre cei doi, asa ca i-a chemat la judecata. Raluca sare cu aparatul digital Sony si ii baga blitul lui Vlad in ochi si fuge cu cei doi proaspat casatoriti.
Alexandra Fercu tocmai a facut baie in apa de colonie si s-a aranjat pentru intampinarea celor doi in Oraselul Lenes. Cand ei ajung in oras, Roxi ii intampina cu niste prajiturele albastre cu norisori. Vazand ca timpul a ramas pe loc, Maria isi consulta termometrul Rolex.
Cetora isi verifica creditul sa vada daca mai are verzisori si a inceput sa le povesteasca celor doi cum acum trei nopti a fost la discoteca impreuna cu Stefan Munteanu. Stefan facea dansul pestelui pe uscat.
Razvan manca coji de portocala in timp ce Elena se mira de africanul care era hotarat sa plece in vacanta de vara in Antarctica. Fane isi verifica teoriile cum ca un drum spre Antarctica ar fi imposibil de realizat deoarece radical din beta caroten egal 7*8 ceea ce ar fi totaal gresit!
Dana Smil i-a chemat pe viermi la ea pentru a le face si lor cate un smil. Auzind acestea, Ioana a fost foarte incantata, iar Radu a venit pentru a le vinde pantaloni negri ca zapada si noi de anul trecut!
THeona traieste in directia unde bate vantul, adica la vama orasului unde ii conduce pe cei doi viermi. Viermii au plecat drept inainte mergand cu -10km pe ora. Ei au fost calcati de o turma de gaini pe autorstrada. Gainile s-au repezit sa manance viermii, insa Ana i-a salvat, i-a luat in limuzina si i-a dus pana la Prajesti unde au mancat cu pofta aripioare prajite de la KFC unde i-a servit Bianca P.. Medeea s-a gandit sa le arunce si o cutie de lapte, dar s-a spart in capul Madalinei care a fugit spre cel mai apropiat centru SPA unde Ciorbiana Stuchitu facea baie de namol in supa cu taietei.
Tuguia purta, senzational, o caciula cu tugui pe care o dropie isi facuse cuibul. Dropia i-a condus pe calatori la Gardianul Raiului, Amalia Z., care i-a luat pe viermi in Raiul numit Bacau. Acolo, viermele(Byank) si rama(Emy), traiesc si acum fericite in clasa a 6a E. Ele au terminat traseul spre pocainta si stau impreuna cu minunatii lor colegi in veghea domnului diriginte, Viorel Irascu, Dumnezeul acestei clase. AMIN.
Va avertizam ca imaginatia noastra a innebunit. Aceasta emisiune este un pamflet si trebuie tratata ca atare. Daca apar manifestari neplacute adresati-va Asociatiei Unicornilor.

Autori si naratori: Emy:) si Byank:D                                       20 martie 2011

Niciun comentariu: