sâmbătă, 16 aprilie 2011

Descrierea covoritei "griotgolgacela"

Era odata o covorita pe nume "griotgolgacela". ea locuia impreuna cu fratele ei ,,grigrizgan'' si mama sa "grozgorganuzanabuu'' intr-o casa care era inchiriata de la un om pe nume ,,ghișchioroi''. Ea a fost alaturi de familia "grischioroi" inca de cand micul ''gritican'' a varsat prima oara cola efervescenta pe el. Acolo, o musca vaccinata a depus o cerere de bursa in care solicita incalcarea proprietatii.
Acolo mai traia si o regina cu mintea cat o barabula crizata care bea zilnic bere bruneta si care a creat o lege prin care femeile desculte nu au voie sa conduca sub influenta atomica si magnetica fata de cei doi poli ai Terrei.
Cate lovituri in capatana de usturoi a avut de suportat biata covorita "griotgolgacela" de-a lungul anilor pentru ca acel frate al sau ii dadea cu ciocanul de ras papuci In cap si oul se spargea la auzul lupilor turbati de vise varuite cu albuș roz. Cate palme peste mecla a avut de purtat pe chipu-i straveziu si culcat pe o mana de picior care se preface ca ii este prieten dragei noastre covorite, dar si alei sale prietene la curea numita ,,groțbodgorola''. Cate furnici au fost strivite pe fruntea-i lata ca un trotuar care care era asfaltata cu grija de primarul ,, gotgotgotmarcurconotacucan''...
Micu-i capac de gura i-a fost scos de mult unui mare pitic de gradina care scoate saliva de balon pe gura.
O prajitura cu glazura de lopata vestejita si-a rupt gatul de otel. Covorita "griotgolgacela''a mai vizitat si muzeul "muxiflexitora'' unde a descoperit primul artefact care a rezistat impactului de la Fukușima care a afectat axa Pamantului, facand ca in 2012 sa murim cu o zi mai devreme.
Covoritei i-a crescut barba aramiu--portoziu-cartabolanie care adapostea un micut iepure improscat cu vopsea sidefata.
Lipseste zvacul;
Lipseste cola;
Lipseste viata;
Lipseste sensul.
Si soc. AM ADORMIT.
Dar din pacate covorita a murit injunghiata in par de un cercopitec si totul ia sfarsit. Odihneste-te in pace. AMIN
Va avertizam ca imaginatia noastra a innebunit. Aceasta emisiune este un pamflet si trebuie tratata ca atare. daca apar manifestari neplacute, adresati-va "Asociatiei Unicornilor".

Niciun comentariu: